Oj! Kom just över en jobbansökan som bör vara av intresse.

Så här lyder den:

Till Stampen Local Media

Hej,

Jag vill ha det där jobbet som kommersiell redaktör som ni annonserar ut. Jag är säker på att jag passar. Jag fattar vad ni vill ha.

AnnonsHelhetsgrepp är jag väl bekant med. Jag har hårda nypor och ska nog kunna få de där uppnosiga journalisterna att skriva som annonsörerna önskar.

När det gäller att få in stålar känner jag till de flesta metoder. Jag har jobbat – mest utomlands – i spelbranschen. I olika slags bolag och på de flesta nivåer. Jag har god kännedom om bilbranschen, äldre modeller. Dessutom om hästar, guld och antikviteter. Med mera.

Tävlingsinriktad, ja. Det blir man i affärslivet. Inte minst i häst & spelbranschen. Jag har även kört motocross.

Journalist? Självklart. Mest inom det vi kallar vuxentidningar, Sociala element har jag träffat åtskilliga i mitt liv och vet hur man handskas med dem. Van vid videoproduktion. Mest utomlands. Kan tyvärr bli knepigt med referenser.

Jag är mycket flitig och uthållig. Ägnade mig åt enkla göromål i Kumla under tre år och två månader. Rönte uppskattning. Jag är en fena på att kommunicera med olika typer av målgrupper, alltså en sån ni önskar.

Interninformation är jag riktigt hemma på.

Sök inte mig. Jag ringer er så vi kan träffas och göra upp om anställningen. Inte minst om lönen. Jag kan börja i april.

Med utmärkta hälsningar

Er blivande medarbetare

Ronald pump

Föregående

Röhsskas personal skingras

Nästa

Jazzhuset fyller 40, en ny klubb öppnas