De fina göteborgarna behöver inte betala för sig när de går på teater, opera eller konsert – eller när de visar sig riktigt folkliga och går på Liseberg.

Det är du som bjuder.

Listorna över vilka som bjuds in till premiärer, invigningar och vimmel på institutioner som ägs och/eller betalas av göteborgarna ger en vink om vilka som räknas bland makthavarna i staden – politiker, förvaltningschefer, företagsledare, krögare, massmediefolk och kändisar.

Med början i dag granskar Spanaren i flera artiklar kulturinstitutionernas gratisbiljetter. Och vi behöver din hjälp: Läs igenom listorna på dem som går gratis och dela med dig av dina synpunkter till redaktionen@visslan.se

Föregående

Fler än var tionde besökare på Stadsteatern går gratis - du betalar

Nästa

Kia Andreasson (MP): Förmånerna var värre förr